Messenger “Min dag”

Det började med Snap. Och sen blev vi förvirrade när Facebook lanserade Instagram Stories, men det var något vi trots allt accepterade snabbt. För ett par veckor sen lanserades precis samma koncept på Messenger, men är vi verkligen lika lättsålda där? Orkar vi verkligen vara med på alla kanaler?

Facebook har en tanke om att göra Messenger till den enda givna platsen vi kommunicerar på, och förutom filter och dekorationer finns även på toppen av funktionerna frågor som ska hjälpa kommunikationen på traven:

“Jag känner mig…”
“Jag håller på med…”
“Vem känner för… ?”

T ex “Jag känner mig förargad” för att skapa konversationsmöjligheter. Eller “Vem känner för att ta en drink?”. Tiden för statusuppdateringar är över för längesen och vi vill gärna vara liiite mer privata men samtidigt vill vi vara sociala och vi vill umgås, så detta sätt är ju absolut en utveckling åt rätt håll. Så tanken är god och lyckas Facebook slå igenom med detta så kan det absolut förändra många ensamma kvällar framöver.

mindag
För vem vill inte ta en drink med den här filuren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *