Lite tankar om värde

För ett tag sen hade vi en uppgift i skolan där vi skulle pitcha vårt drömjobb. Det var en riktigt svår uppgift men jag sökte djupt och tänkte att om inte annat så är det en nyttig läxa för mig att ta reda på vad jag faktiskt vill. Här är första sliden i min presentation:
juluppgiften
Just den där punkten med värdefullt har jag insett efter att ha jobbat lite med MRR, att när det ger mig ett värde så vill jag också ge allt jag har för att jag faktiskt tror på detta.

Förutom att olika projekt tror jag det är viktigt att hamna på en arbetsplats där man trivs bra, har kollegor som pushar, stöttar och ger kritik på rätt sätt så att man känner att man kan utvecklas. Jag längtar verkligen tills jag ska ut på LIA, har nämligen hamnat på stället där jag VERKLIGEN vill vara (ledtråd).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *