Skit i det perfekta

Det fanns en tid då jag älskade att skriva och älskade sociala medier. Då det var mitt sätt att koppla av, ventilera och bara summera mitt liv – för mig är det nödvändigt ibland.

Det började väl med att Instagram kändes så perfekt hela tiden. Var bilden mörk eller lite suddig, då kändes det inte kul längre. Sen började jag jobba med just sociala medier, och helt plötsligt får man helt andra krav på sig själv. Och sen gällande barnen, vill jag eller vill jag inte lägga ut bilder på dem? Sen kom en tid då sonen helt plötsligt sa att “Nä, mamma. Jag vill inte vara med på bild längre”. Det får man respektera.

Men jag saknar det och därför är jag tillbaka igen, med ny energi och nya utmaningar. Jag kommer bara att vara mig själv, dela allt jag känner för. Jag råkar ju dock vara väldigt passionerad just kring sociala medier, så jag kommer förmodligen att skriva mycket om det också 🙂

Nu finns min Instagram på kajsawimmer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *