Ny tjänst

För tre månader hamnade jag i ett vägskäl och fick valet att lämna byrålivet på OhMy och istället börja jobba inhouse. Inte ett enkelt val att ta, men jag är alltid öppen för nya utmaningar och magkänslan sa att det var rätt val att byta jobb.

Så numera jobbar jag på marknadsavdelningen hos Sveriges största hustillverkare och trivs som fisken i vattnet. Men det är väldigt annorlunda att jobba inhouse, och jag skulle nog säga just nu att jag föredrar det.

Varför? 

För att du får en helt annan insyn och känsla för företaget. Som kommunikatör måste du alltid förstå kärnan och värdet i ett företag, oavsett om du jobbar som extern part eller i företaget – men du kommer aldrig att komma så nära som du gör när du jobbar inhouse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *