Digtal Strateg Fjällen Löpning Spirituellt Träning Vardagsliv

Mål 2020

Startar året med en fin känsla. Jag känner mig trygg i mig själv och är redo inför vardagen igen. Under julledigheten har jag tagit mig tid att reflektera över 2019 och landat i allt som varit även om vissa saker fortfarande spökar ibland. Inför detta år har jag satt upp lite mål! Varför? För att det är motiverande att utvecklas och en av förutsättningarna för att lyckas är sätta upp mål och delmål. Då blir utvecklingen mer konkret och man har också större möjligheter att reflektera på vägen. Mina mål inför året är intentioner jag sätter upp för mig själv på olika plan. Så här kommer mina tankar inför 2020:

JOBB/KARRIÄR

 • Gå minst en kurs inom mitt yrkesområde
  Jag älskar mitt jobb som digital strateg! Det är nog den roll i mitt liv som jag känner mig allra mest självsäker i. Inför 2020 så vill jag utvecklas ännu mer inom mitt yrke, då jag känner att det är något som inte fokuserats på under 2019 då tiden inte funnits till – varken på jobbet eller på sidan av jobbet. Den tiden vill jag ge mig själv i år.
 • Hitta ett frilansjobb på sidan av mitt ordinarie jobb
  I mitt huvud så kommer jag någon gång att starta eget, men kanske inte inom en snar framtid. Dock så måste man börja någonstans.

PERSONLIG UTVECKLING

 • Bli snällare mot mig själv
  Jag kan lätt känna mig värdelös som människa när saker går dåligt. Att jag har höga krav på mig själv och mina prestationer kommer jag nog aldrig ifrån, däremot måste jag jobba med att förstå att mitt värde som människa inte påverkas av detta.
 • Uppskatta det jag har 
  Jag har så otroligt mycket att vara tacksam för! Och det får man inte glömma i jakten på något mer.
 • Vistas mer i naturen
  Jag vill också vara ännu mer i naturen, det är där jag kopplar av som allra mest. Vill vistas mer på stugan, vill hitta nya favoritställen och jag vill ta mig tid för återhämtning.

PRIVAT

 • Bygga garage 
  Årets stora projekt kommer mest troligt att bli vårt garagebygge. Tanken är till våren, men mycket som ska klaffa ändå.
 • Fixa kök och badrum i stugan
  Blir bara budgetfix men det kommer bli riktigt bra.
 • Åka till minst två av de resmål som jag drömmer om

HÄLSA/TRÄNING

 • Springa några lopp 
  Ett halvmaraton, ett fjällopp och Lidingöloppet är tanken. Bara knät börjar fungera igen. Sedan julafton har jag inte kunnat springa alls. Mitt knä klarar inte av stötar överhuvudtaget just nu, så kan varken springa eller hoppa. Men hoppas innerligt på att det bara är något tillfälligt, och tills vidare tränar jag lite alternativ träning.
 • Milen under 45 
 • Gå ner 4 kg 
  Detta under Q1. Har gjort ett kostschema som jag kommer följa, mycket för att säkerställa att jag får i mig alla livsnödvändiga vitaminer/mineraler, fettsyror, långsamma kolhydrater, fibrer, proteiner och minimalt med socker. Har inte skött kosten sen gud vet när och i princip levt på mackor och glass. Så det blir intressant!
 • Styrketräna 2 pass i veckan 
  Tror inte det är någon dålig idé överhuvudtaget att ta mig lite extra tid på gymmet nu, skulle verkligen behöva stärka upp kroppen lite om jag ska kunna utvecklas som löpare också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *