Natur Tankar Vardagsliv

Själaro

Två veckor in på nya året har passerat. 

Jag brukar tycka att januari och februari är väldigt tunga månader men hittills har det faktiskt varit väldigt fina dagar. Tror det beror mycket på att temperaturen varit så mycket mildare än normalt och man har kunnat vistas utomhus, vilket jag uppskattar så sjukt mycket! I lördags var vi en sväng till Storforsen, ett naturreservat ett par mil från oss. På somrarna är det tjockt av människor men under vintern är det desto mer stilla och minst lika vackert! 

Njuter också av tanken av att veta att vårvintern är på intågande, den “årstid” som jag tycker om mest av alla. Längtar också till sommaren, har så mycket att se fram emot redan nu så jag vet att det kommer bli fantastiskt. 

På det privata planet känns det äntligen så rofyllt på något sätt. Börjar släppa lite på murarna som jag byggt upp och det är en stor lättnad att få känna lite tillit igen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *