Personlig utveckling

När vindarna vänder

De första två månaderna på det här året har varit sådär. 

Ett skadat knä
En bilolycka
Sjukdomar 

Plus en riktig jävla personlig dipp som slutade med en sjukskrivning som många i min omgivning trodde skulle vara långvarig med tanke på allt jag gått igenom senaste året. Inte minst har jag dejtad en sjukt abnorm person, blivit utnyttjad och rejält sårad och kommer förmodligen leva med ärr för resten av livet, men det är ju en helt annan historia. 

Hur som helst, redan första dagen på sjukskrivningen så bestämde jag mig för att “nu får det fan vara nog”. Varför ska jag gå runt och vara arg på saker som redan hänt, som jag faktiskt inte kan påverka? Och varför ska jag må dåligt över saker som jag faktiskt kan påverka själv?

Så jag frossar i böcker, poddar och inspiration om personlig utveckling. Jag reflekterar dagligen, jag har skriver och jag kämpar stenhårt för att komma framåt. Jag är långt ifrån där jag vill vara, men jag känner mig hoppfull och beslutsam – en känsla som jag saknat hos mig själv under en lång tid. 

Jag har ingen aning om vart allt det här kommer leda mig, men jag tror ändå att jag är på väg åt rätt håll. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *