Tankar

Att flytta hem kontoret

Det var en fantastiskt fin morgon imorse när jag klev upp, och snart är snön ett minne blott. Är i alla fall sjukt tacksam över att bo här trots att det är ett litet samhälle.

Tänkte på det häromdagen, att i sådana här situationer när världen lever i pandemi, så är det ju väldigt enkelt och tursamt att bo just i norra Sverige. Här är det sällan är stora folksamlingar, ingen tunnelbana och väldigt lite kollektivtrafik generellt. Skulle det bli tal om karantän så skulle vi nog klara av det på ett bättre sätt än i storstäderna tror jag.

Har i alla fall flyttat hem mitt kontor tillfälligt. Är lite snuvig och när regering och Folkhälsomyndighet uppmanar att ta minsta lilla symptom på allvar så gör man det! För oss som faktiskt KAN jobba hemifrån känns det ju som ett rimligt alternativ.

Hela situationen känns faktiskt ganska surrealistisk. Det finns helt plötsligt ingenting annat att prata om. Oavsett vilket ämne man diskuterar så landar man alltid i Coronaviruset, för att framtiden är så oviss och man kan varken planera semester eller kommande vecka. Det är så mycket mer frågor än svar. Vad kommer hända med jobben? Kommer de att stänga skolorna? Kommer vi att hamna i karantän? Vad kommer hända med ekonomin? Hur kommer det påverka världen i stort?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *