Listor Veckans

Vecka 20

Mående

Har ändå haft en bra vecka tycker jag. Försökt att bara vara och det var faktiskt längesen jag kände mig så lätt i sinnet. Fantastisk känsla!

Förväntningar

Jag och C är barnfria i helgen och han har tydligen planerat något imorgon. Väldigt spänd på det 😉

Träning

Tisdag: 8 km hem från jobbet i tisdags
Torsdag: 7,5 km trail (jobbigt som fan… märks att man inte sprungit på länge)

Imorgon däremot, är jag anmält till Göteborgsvarvet Virtual Race 21 K.
Är väldigt väldigt nervös inför det. Har aldrig sprungit den sträckan förut förutom min fjällöpning i höstas som var lite längre än det, men dock i väldigt knepig terräng så det gick ju väldigt långsamt.

Att springa en halvmara var dock ett av mina mål den här våren innan Coronan slog till och förändrade världen, ställde in alla lopp och gjorde livet lite mer osäkert. Men jag är också i en period när jag behöver utmana lite rädslor så vi kör imorgon, så får vi se vad som händer.

Från årets första trailpass. Ingen är lyckligare än jag över att äntligen få springa lite i skogen!

Wow

Att vi lånat hem färg till att måla husfasaden och provmålat. Det kommer bli helt sjuuukt fint när det är klart!

Fail

Majvädret får en stor FAIL. Kallt, blåsigt och inte en endaste varm och fin dag än så länge.

Funderingar

Funderar mycket på sociala medier just nu. Är det värt det eller inte?
Tog en liten paus från sociala medier under en månad, det var ändå skönt att slippa. Men saknade det trots allt. Och det är ju ändå rätt fint att kunna gå tillbaka och se på gamla minnen.

Vill ha

Är väldigt sugen på att köpa en Olympus Pen F och ta tag i det här med fotograferingen igen. Eller egentligen mest till bloggen. Kan tycka att mobilbilder räcker… men saknar inspirationen och att ha möjlighet att ta bättre bilder.

Serie/film 

Vi tittar just nu på Ozark, som jag verkligen rekommenderar! Lite som en ny typ av Breaking Bad.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *