VECKANS TRÄNING
Måndag: VILA
Tisdag: Underkropp
Onsdag: Överkropp
Torsdag: VILA
Fredag: VILA
Lördag: Intervaller
Söndag: Distanspass

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Intervallpasset gick bättre än första veckan då jag nästan var döende. Men mer mat, bra väder och välplogade vägar gjorde nog susen.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Har bara lyssnat på poddar. Men bland annat på Joanna Swica i Healthfulness podden. Det är inte för intet som jag valt henne som löpcoach. Kvinnan har mycket kloka tankar!

VECKANS MOTGÅNG:
Måste ändå säga vädret. Egentligen skulle jag springa intervaller tisdag och onsdag men snöstorm tisdag och -30 °C på onsdagen satte stopp för det. Jag springer med Airtrim men min smärtgräns går nog ändå vid -25 °C . Och intervaller i snöstorm funkar inte heller så bra. Har också haft extremt mycket ångest, känt mig lite hängig. Egentligen ingen bra vecka.

VECKANS MYS:
Igår lyste solen för första gången någonsin, typ! Tror jag sett solen en enda gång sedan slutet av November. Så vi spenderade vi ett par timmar i slalombacken. Min äldsta son åkte skidor för andra gången i sitt liv och jag kunde inte vara mer stolt över honom. Så så så duktig! Och bara känslan av att lämna huset nu i pandemitider är ju oslagbar. Längtar ännu mer till vårvintern nu.

VECKANS REFLEKTION:
Jag har haft mycket ångest senaste tiden. Och egentligen fokuserat alldeles för mycket tid på att hitta en orsak till den vilket istället resulterat till att jag skyllt bort den på allt och alla ungefär. Det är inte en bra grej. Så hädanefter ska jag försöka att bara låta den vara. Det går ju alltid över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *