VECKANS TRÄNING

Måndag: VILA
Tisdag: Intervaller
Onsdag: 390 m (Kroppen sa nej…)
Torsdag: VILA
Fredag: VILA
Lördag: 11,5 km distans
Söndag: VILA

VECKANS BÄSTA TRÄNING

Har varit ett vrak den här veckan. Hände en grej i slutet av förra veckan som totalt lamslagit mig. Lyckades på något vänster med intervallerna i tisdags men onsdags han jag springa ett par steg innan jag hulkgrät och fick erkänna mig besegrad. Igår åkte jag och barnen till Piteå, solen sken och mamma tog hand om barnen medan jag fick mig ett välbehövligt distanspass.

VECKANS TRÄNINGSLÅT

Taylor Swift & Bon Iver – Exile bara för att den råkade komma på när jag sprang i onsdags. Dog lite inombords då.

VECKANS MYS

Lördagen i Piteå med familjen. Så värdefullt ❤

VECKANS MOTGÅNG

Hela veckan har varit en enda stor motgång. Jag tror att min hjärna kommer att explodera snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *