Mina Case

Min Resa Räknas

mrr2

MRR ville ha hjälp att få bättre struktur. Målet var att fräscha upp och mobilanpassa webbplatsen samt skapa en röd tråd mellan webbplats och sociala medier, vilket vi lyckades med.

MRR handlar om att våga tro på sig själv och vara stolt över det man tycker om. Vi har alla olika förutsättningar och ett av dom största misstagen vi gör är att jämföra våra resultat med andra. Istället vill jag att man ska titta sig själv i spegeln och reflektera över vilken sorts människa man själv vill vara, det är den spegelbilden du ska tävla mot och besegra. Alla börjar sin resa från olika destinationer, vissa är överviktiga, andra har svårt att gå upp i vikt, oavsett vem du är tycker jag att du ska hämta inspiration från människor som ger dig positiv energi och tävla mot dina egna resultat.

Genom att vara så äkta och genuin så skapar man ett mervärde för kunderna, något som stärker varumärket. En annan USP som han har är hashtaggen #minresaraknas som i skrivande stund är väldigt nära miljonen hashtags på Instagram.

Christoffer Lagerskog, vd och grundare av MRR fick även med tips angående annonsering på Facebook och Instagram, hur man ska tänka angående publiceringstider och målgruppsanalys.