Digital strateg, marknadskommunikatör och föreläsare

Är en väldigt driven och kreativ själ som saknar nisch. Jag lever för internet, digitalisering och sociala medier och vill att alla ska förstå hur det påverkar vårt sätt att kommunicera och leva. Att förstå algoritmer, analysera och nå resultat är det som förgyller min vardag. På gott och ont! För visst vet ni att det mesta på internet är falskt?

Jag älskar också att springa! Jag är legitimerad kostrådgivare och äter som en äkta kostguru på veckorna men unnar mig gärna ett glas vin på helgerna. Livet handlar om balans.
Varför kategorisera sig när jag älskar att vara kreativ på alla möjliga sätt!? Jag är och tror på att vara allt jag älskar, så varför begränsa sig.

Just nu: Digital Strateg för Sveriges största hustillverkare, kostrådgivare och löpare. Drömmer om att vara digital nomad.

Surfa gärna runt på sidan, läs min blogg eller besök någon av mina sociala medier. Lämna gärna ett spår efter er om det är något ni funderar över eller om ni vill ha hjälp med eran kommunikation eller något helt annat.